دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 100 KB
تعداد صفحات : 21
بازدیدها : 671
برچسبها : EFQM BSC کارت امتیازی متوازن
مبلغ : 10000 تومان
خرید این فایلفهرست مطالب
مقدمه
عنوان تحقیق
هدف تحقیق
ضرورت انجام تحقیق
روش تحقیق
قلمرو تحقیق
محدودیتها و مشکلات تحقیق
واژگان تحقیق
روش گردآوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات
طول مدت اجرای تحقیق
دامنه تحقیق
سطح تحلیل
محور اصلی تحلیل
واحد تحلیل
روش گردآوری اطلاعات
ابزار های گردآوری اطلاعات
بررسی پایایی و روایی پرسشنامه
جامعه آماری ، روش نمونه گیری و حجم نمونه
روش های آماری مورد استفاده
فهرست منابع فارسی و انگلیسی
بخشهایی از متن
دراین پایان نامه به تحلیل ارتباط مدل تعالی EFQM و کارت امتیازی متوازن (BSC) در صنایع پرداخته شده و در این تحقیق بدنبال بررسی تعامل این دو ، و استفاده از هم افزایی ایجاد شده و استفاده از ظرفیت های یکدیگر می باشیم تا از جزیره ای کار کردن در صنایع مربوطه جلوگیری شود .
1-2- عنوان تحقیق
1-3- هدف تحقیق
هدف این تحقیق را در مورد کلی میتوان بیان نمود :
1. از اهداف این تحقیق ، تحلیل ارتباط بین مدل تعالی و کارت امتیازی متوازن و ایجاد بستری مناسب جهت تعامل این دو ، با هدف هم افزایی بیشتر و استفاده از ظرفیت های یکدیگر می باشد تا از جزیره ای کار کردن در صنایع مربوطه جلوگیری شود و شاید مهمترین هدف تحلیل دو مدل ، سنجش دقیق عملکرد سازمان و مقدر نمودن مدیریت بر مبنای واقعیت باشد . (حرکت از شهود به سمت تحلیل بر اساس داده ، واقعیت در راستای استراتژی های صنعت می باشد)
2. ادبیات بیانگر این مطلب است که کارت امتیازی متوازن ( BSC ) و مدل EFQM در صورت هم راستا شدن در سازمان می توانند به طور اثربخش تری در بهبود عملکرد سازمان و سرآمدی آن موثر باشند ،(Wongrassamee and Simmons , 2003 ) ولی در عمل تلاش های کمی برای هم راستاکردن و یکپارچه سازی این دو مدل انجام شده است .(Kanji , 2002 ; Ahn , 2001) از طرف دیگر به نظر می رسد همراستاسازی این دو مدل می تواند کمک شایانی به سازمانهای ایرانی در جهت بهبود عملکرد و همچنین کمک به بقای آنها درشرف پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی ( WTO ) نماید ، در همین راستا یکی از اهداف این تحقیق بررسی و ارائه روشی است که بتواند کارت امتیازی متوازن (BSC) و مدل تعالی EFQM را هم راستا نماید .
یکی از چالشها در حین ایجاد کارت امتیازی متوازن برقراری روابط علت و معلولی میان شاخص ها ، روند جنبه ها و میان آنهاست . هر استراتژی کسب وکار ، تقریباً یک شرط بندی پر مخاطره است چرا که به تلاشهای کنونی ما به واسطه پیشامدهای آتی پاداش تعلق خواهد گرفت . در واقع نتیجه عملکرد فعلی ما در آینده روشن خواهد شد. این استدلال باید به عنوان فرضیه ای در خصوص آینده در کارت امتیازی متوازن به روشنی بیان گردد . کارتهای امتیازی شامل برخی علت و معلولها می باشند که اعتقاد داریم درستی آنها به تجربه نشان داده شده است ، یا از نظر منطقی لازم هستند . با گذشت زمان ، فرضیه با آگاهی مقبول و پذیرفته جایگزین می شود. به همین منظور در جدیترین نسل از کارت امتیاز متوازن ، نقشه استراتژی به وجود آمد که روابط علت و معلولی را نشان می دهد. این نقشه ها ابزاری برای انتقال مفهوم استراتژی و فرآیندها و سیستم هایی که به سازمان دراجرای آن استراتژی کمک می کند ،فراهم می آورند .همچنین به کارکنان بینشی روشن درباره نحوه ارتباط وظایفشان با اهداف کلی سازمان داده و آنها را قادر می سازد تا به طریقی هماهنگ و مشارکتی ، در جهت اهداف مطلوب شرکت، عمل نمایند.
...
خرید و دانلود آنی فایل