دسته : کامپیوتر و IT
فرمت فایل : word
حجم فایل : 1536 KB
تعداد صفحات : 58
بازدیدها : 307
برچسبها : الگوی معماری سرویس غنی معماری سرویس گرا معماری سرویسگرا یکپارچه سازی سرویسگرا
مبلغ : 4000 تومان
خرید این فایلتحقیق مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار با عنوان ارائه یک چارچوب نرم افزاری برای عینیت بخشی به الگوی معماری سرویس غنی
چکیده
معماری سرویس غنی، یک الگوی طراحی (معماری) برای بکارگیری معماری سرویسگرا (SOA) است. این الگو، امکان تجزیه سلسله مراتبی معماری یک سامانه به دغدغه های مجزا و در نتیجه امکان تسلط بر جنبه های مختلف سامانه، تعاملات آنها و حسابرسی دغدغه های متقاطع را به شکلی دقیق و ملموس فراهم می کند. سرویسهای غنی با بهره گیری از فناوری گذرگاه سرویس سازمانی (ESB)، امکان نگاشت ساده و مستقیم به شبکه سامانه ای از سامانه ها را نیز فراهم می کنند.
هر سرویس غنی، وابستگی ها و ارتباطات خود با سایر بخشهای سلسله مراتب را مدیریت می کند؛ به عبارت دیگر، ساز و کارهایی مانند مسیریابی پیامها در سلسله مراتب، رسیدگی به دغدغه های متقاطع، و پشتیبانی از انواع پروتکل های ارتباطی، درون خود سرویس غنی تعبیه شده است. بدین ترتیب، مساله عینیت بخشی به معماری سرویس غنی از ابعاد مختلف پیچیده است. ما دو راهکار را در این زمینه شناسایی کرده ایم. راهکار اول، دید استقرار است که نگاشت معماری سرویس غنی به امکانات نرم افزار Mule ESB می باشد. راهکار دوم، در پروژه OOI مطرح شده است. این راهکارها، به خوبی از ویژگی های کیفی معماری سرویس غنی مانند سلسله مراتب، فراکتال و تطبیق پذیری پشتیبانی نمی کنند.
در این تحقیق، الگوی معماری سرویس غنی را با ارائه یک معماری مبتنی بر الگوهای یکپارچه سازی سازمانی (EIP) عینیت بخشی کرده ایم. معماری پیشنهادی، شامل شبکه ای از داللهای پیام است که عملیات پیام رسانی در سلسله مراتب سرویس های غنی را به صورتی مقیاس پذیر انجام می دهند. بعلاوه، یک زبان توصیف معماری برای سرویس های غنی ارائه کرده ایم. چارچوب پیشنهادی، شامل زبان توصیف معماری و یک زنجیره ابزاری است که معماری پیشنهادی را عملیاتی می کند. بنابراین، برای استقرار سرویسهای غنی، ابتدا فایلهای پیکربندی سرویسهای غنی بر اساس زبان توصیف معماری نوشته می شوند، سپس با ترجمه و اجرای آنها، سامانه مربوطه راه اندازی می شود.
مطالعه موردی، یک سامانه برای دریافت، پردازش و انتشار خودکار اخبار است. نحوه دستیابی به ویژگیهای کیفی معماری سرویس غنی از طریق پیاده سازی این سامانه بررسی شده است. ویژگیهای کیفی اصلی عبارتند از قابلیت یکپارچه سازی (افقی)، سلسله مراتب، فراکتال، تطبیق پذیری و مقیاس پذیری.
واژگان کلیدی: الگوی معماری سرویس غنی، معماری سرویسگرا، سامانه ای از سامانه ها، یکپارچه سازی سرویسگرا، سرویس وب، جداسازی دغدغه ها.
فناوریهای وبسرویس، امکان یکپارچه سازی داده ها و نرم افزار کاربردی را با استفاده از استانداردهای باز برای تبادل اطلاعات، کشف سرویس، و مقیدسازی از طریق اینترنت تا حد زیادی تسهیل کرده اند. کاهش چالش یکپارچه سازی موضوعات فنی، در ازای رسیدگی به پیچیدگی ناشی از ترکیب فرآیندهای حرفه و نرم افزارهای کاربردی مرتبط از سازمانهای مختلف (با نیازمندیهای امنیتی، سیاستی و حکومتی مختلف) به دست آمده است. باز مهندسی سرویسهای وب با این نیازمندیها و دغدغه های حرفه متقاطع دیگر (مانند مدیریت پذیری، مقیاس پذیری، و قابلیت اطمینان) و در عین حال حفظ چابکی معماری سرویسگرا، یکی از چالشهای باقیمانده در طراحی، استقرار و تضمین کیفیت است.
معرفی سرویسهای وب، منجر به سطح مورد نیازی از جداسازی دغدغه ها شد: ابتدا موضوع قابلیت همکاری با استفاده از پروتکلهای ارتباطاتی استاندارد، مارشالینگ داده ها، و توصیف رابط رسیدگی شد. بعضی از موضوعات فنی و حرفه ای مشترک در گام جداگانه ای رسیدگی شدند (مثال نیاز به کشف و اتصال به سرویسها در زمان اجرا باعث ایجاد UDDI، و دغدغه های امنیتی منجر به ارتقای SOAP از طریق WS-Security شد).
پس از رسیدگی به این موضوعات ابتدایی، توجه به جنبه های بسیار مهمی که در بالا اشاره کردیم جلب شد. بیشترین توجه به حفظ هسته فناورانه سبک سرویسهای وب معطوف شد. برای نمونه، ترکیب سرویس، یکی از فعالترین نواحی توسعه فناوری های وبسرویس در سالهای اخیر بوده است. دو جهت جالب در گسترش مفهوم وبسرویس، وب معنایی و جریان کارهای حرفه مربوطه هستند. ...
چکیده
فصل اول مقدمات
3-3 مقدمه
9-3 طرح مساله
1-3 انگیزه و جایگاه تحقیق
4-3 سوالات تحقیق
5-3 محدوده تحقیق
6-3 مراحل تحقیق
7-3 ساختار پایان نامه
فصل دوم ادبیات موضوع
3-9 تعریف اصطالحات
3-3-9 چارچوب نرم افزاری
9-3-9 یکپارچه سازی
1-3-9 یکپارچه سازی سرویسگرا
3-3-9 دغدغه های متقاطع
9-9 الگوی معماری سرویس غنی
3-9-9 مقدمه
3-3-9-9 وضعیت توسعه سرویسهای وب
9-3-9-9 چالش یکپارچه سازی افقی و عمودی سرویس ها
1-3-9-9 راهکار
9-9-9 معماری منطقی
1-9-9 فرآیند توسعه سرویس غنی
4-9-9 کارهای مرتبط با معماری سرویس غنی
5-9-9 ویژگیهای کیفی معماری سرویس غنی
3-5-9-9 قابلیت یکپارچه سازی
9-5-9-9 سلسله مراتب
1-5-9-9 فراکتال
4-5-9-9 تطبیق پذیری
5-5-9-9 مقیاس پذیری
1-9 الگوهای یکپارچه سازی سازمانی
3-1-9 نمونه کاربرد الگوهای یکپارچه سازی سازمانی
9-1-9 الگوهای یکپارچه سازی سازمانی و ESB
4-9 گذرگاه سرویس سازمانی
3-4-9 نمونه کاربردESB
9-4-9 معرفی Mule ESB
3-9-4-9 آشنایی با Mule Studio
3-3-9-4-9 ویرایشگرها
9-3-9-4-9 سازه بلوکها
1-3-9-4-9 جریانها
4-3-9-4-9 نرم افزارهای کاربردی
5-3-9-4-9 پیام ها
9-9-4-9 چگونگی عملکرد Mule
1-4-9 معرفی JBoss Fuse
3-1-4-9 معرفی Apache Camel
3-3-1-4-9 معماری Camel
9-3-1-4-9 اصطلاحات Camel
1-3-1-4-9 مثال :3 افزودن مسیرها با زبان دامنه خاص جاوا
این تحقیق تا همین بخش وجود دارد و بخشهای بعدی فعلا در دسترس نیست