فصل 2 تئوری حسابداری هندریکسن، پاورپوینت چهار هزار سال حسابداری

فصل 2 تئوری حسابداری هندریکسن، پاورپوینت چهار هزار سال حسابداری فصل 2 تئوری حسابداری هندریکسن، پاورپوینت چهار هزار سال حسابداری

دسته : حسابداری

فرمت فایل : powerpoint

حجم فایل : 2545 KB

تعداد صفحات : 29

بازدیدها : 348

برچسبها : تئوری حسابداری هندریکسن چهار هزار سال حسابداری

مبلغ : 15500 تومان

خرید این فایل

دانلود پاورپوینت فصل دوم تئوری حسابداری هندریکسن با موضوع چهار هزار سال حسابداری - پروژه رشته ارشد حسابداری

پاورپوینت ارائه شده با موضوع چهار هزار سال حسابداری مربوط به فصل دوم تئوری حسابداری هندریکسن از مباحث مطرح در رشته ارشد حسابداری می باشد.

در این پاورپوینت از عصر رنسانس و ظهور حسابداری, دوره های طی شده و صعود و فرودهای حسابداری, پیشگامان و انجمن های حسابداری و آینده حسابداری به تفصیل بیان گشته است.

بخشهایی از متن پاورپوینت

فصل دوم تئوری حسابداری هندریکسن

رنسانس

نخستین نمونه های ثبت دوطرفه در شرق ایتالیا مشاهده شده است و تاریخ آن به سده چهاردهم می رسد یک راهب مسیحی ((بردار لوکاس پاچیولی)) که در سال 1494 در ونیز منتشر کرد و این سیستم را ارائه نمود.

پیشگامان حسابداری

حسابداری در سرزمینی شکوفا شد که خاک بسیار غنی آن توانسته بود چندین سده به صورت مرکز آموزش و تجارت با شرق شود و نیز در همین سرزمین کشتی های سه بادبانی سیستم چاپ و سیستم جدید اعداد اختراع شد بیشتر این نوع آوری ها بوسیله دانشمندان عرب از چین و هند به اروپا آورده شد.

در چند سده بعد حسابداری شاهد هیچ پیشرفتی چشمگیری نبود. از ویژگی های دوره مزبور این بود که اکتشاف های بزرگ مانند کشف آمریکا به وسیله کلمبوس انجام شد و آغاز انقلاب صنعتی بود. پیدایش حرفه متخصصان حسابداری در سالهای پایانی سده 18 پدیدار گردیدند. موسسه حسابداران خبره انگلستان و ویلز در سال 1880 تاسیس شد. موسسه آمریکایی در سال 1877 تشکیل گردید.

اثر رویدادها بر حسابداری

این رویدادها به صورت مستقیم و غیر مستقیم بر حسابداری اثر گذاشتند. برای مثال اختراع سیستم تولید به وسیله دستگاه ها و تولید انبوه باعث شد که بهای تمام شده دارایی های ثابت بخش مهمی از هزینه تولید و فرایند توزیع را به خود تخصیص دهد. در نتیجه مفهوم استهلاک اهمیت بیشتری پیدا کرد. سیستم حسابداری صنعتی اهمیت زیادی پیدا کرد، ارائه گزارش به مالکان غایب (از واحدهای تولیدی) به صورت یکی از هدف های عمده حسابداری درآمد، نیاز به سرمایه باعث شد که شرکت های سهامی به وجود آیند که در نتیجه موضوع حسابرسی به صورت یک امر ضروری درآمد.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید